שוק הודו





 גם בימי הקיץ החמים אין לי בעיה לאכול תבשילים כבדים,אני פשוט מדליק מזגן תוך כדי אכילה.
התחשק לי השבוע להכין שוקי הודו בסגנון של אוסובוקו עם הרבה יין ותבלינים.
בשר הודו הוא קצת בעייתי,מפני שהוא נוטה להתייבש ואין לו עומק טעמים בבשר שלו.
בשביל זה השקתי את השוקיים בבקבוק יין אדום ליום שלם,הבשר ספח את היין ונצבע בצבע אדום חזק.
בנוסף,כמה תבליני גינה מהגינה-פיגם,טימין,רוזמרין ומנטה,כמה שיני שום ופלחים של בצל.
הבישול התבצע בשיטת ה"שגר ושכח" בתנור לכ4-5 שעות על חום 150 מעלות.לאחר הבישול את כל הנוזל בישול צמצמתי לרוטב טעים שעטף את השוקיים ונתן להם חיים מחודשים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש