דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 23, 2012
לחי וגבינה כחולה
אני מאוד אוהב בשר לחי,יש לו עומק טעמים ומרקם הסיבים שלו נעים.
עם בשר לחי קצוץ שילבתי ספירה חמה של גבינה כחולה שנקראת פרופוזולה,מפוצצים את הספירה ונותנים לגבינה לשטוף את הכל.
קרם כרובית
ניוקי תירס
בשר לחי קצוץ
עגבניות
ערמונים
ספירת גבינה כחולה
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות