שגר ושכח

 אחד השיטות לבישול שאני אוהב זהו שיטת השגר ושכח-שגר הכל לסיר ושכח אותו בתנור.
הדברים הכי טעימים נעשים בדרך הזו,כאשר אני מכניס בדרך כלל בשר כמו שפונדרה עם ירקות ויין,או שוק אווז עם תפוזים,למון גראס,סוכר והרבה יין,מכסה,מכניס לתנור בחום 130 מעלות,הולך לעבודה או יוצא לסיבובים בעיר הגדולה,חוזר ואז פשוט מוציא מהתנור ומתחיל לאכול.בישול בתנור לאורך זמן עושה רק טוב,מקרמל ומזגג את החומר גלם,מרכז טעמים ותורם לבישול אחיד.שגר ושכח-זה נפלא,זה טעים,זה כדאי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש