לשחק בסוכר

 יחד עם תערובת סוכר גמישה ומשאבה מאולתרת בכדי ליצור ביצת פברז'ה,הניסיון לא צלח.המשאבה חלשה מידי והסוכר מתקרר מהר מידי.
מסת הסוכר קלה להכנה:100 גרם גלוקוז,100 גרם מיים,250 גרם סוכר.מרתיחים בסיר וגם בלי מדחום,ניתן להבחין ברמת הצמיגות שאמורים להגיע אליו.קצת צבע מאכל ואז שופכים לדף סיליקון.
לוקחים חתיכה מהסוכר ומתחילים לשחק איתו-מותחים לצורות שונות,מגלגלים לצורת פרח וכו'.
אני רידדתי בין שני ניירות פרגמנט סוכר לעובי דק ואז הנחתי על קעריות מתכת קטנות ליצירת חצי כדור.
כל עוד קר הסוכר נשמר לכמה שעות בצורה סבירה,כי אם מעט חם כל העסק מתחיל להיות דביק מידי.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש