דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
אוקטובר 25, 2010
השיטה הערבית
לאחר
קטיף זיתים
בשבוע שעבר,הגיע הזמן לכבוש אותם.השיטה הערבית\בדואית\דרוזית גורסת,שכמות המלח במיים להמלחת הזיתים היא בדיוק הכמות שתגרום לביצה לצוף על פני המיים.וואלה עובד.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות