חמציץ



חמציץ.הלימון כבר בפנים.

מרק חמציץ:
1 בצל
3 שיני שום
צרור גדול חמציץ
1 ארטישוק ירושלמי
1 כפית כמון
מלח
פלפל שחור

קוצצים את כל הירקות גס,מטגנים הכול עם שמן זית כ-3 דקות,מתבלים במלח,פלפל וכמון,מכסים במיים ומבשלים חצי שעה.
טוחנים,ואז טוחנים...יוגורט מעל רק יוסיף למרק.








תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש