ישראפוד 2009

תערוכת ישראפוד בגני התערוכה נערכת כל שנה,ומספקת חידושים והמצאות בענייני המזון למסעדות ושאר עסקים שנכללים בתחום.ואלו הממצאים שבתערוכה:
-אסאי,פרי אקזוטי חדש וטעים,גדל בדרום אמריקה,שבו כבר השתמשתי בקינוח באחד הארוחות, הוצג בתור סורבה עם גרנולה
-מוצר של שומן ללא שומן.נוזל משחתי במרקם מימי שעשוי מתאית,ואמור להחליף שומן ברטבים או מאפים בלי טיפת שומן.רק לא ברור למה זה טוב.עם המוצר אי אפשר לטגן,אין לא את החלקלקות והמרקם השומני כמו לשמן או חמאה,אין לא טעם בכלל,והוא לא יכול להסמיך כמו שמן.
-קוויאר כתום ושחור צמחיים,עשויים ממיצוי של אצות,לא רע בתור תחליף.
-מאפים ללא גלוטן העשויים מקמח חומוס,תירס וכו',לא רע .
-פיצה קונוס.פיצה שנראית כמו קונוס של גביע גלידה,שזהו למעשה הבצק ובפנים כל הרוטב והגבינה,באריזות לחימום בבית.
-לבסוף טעמתי צ'אטני מנגו חריף מזעזע,שהייתי חייב להחליף את הטעם שלו עם קרמבו בדוכן הסמוך.

















































תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש