שרימפס נהרות




בנחל הדן החלו לגדל שרימפס,זאת אומרת שרימפס מיים מתוקים בשונה מאשר בני הדודים שלהם מהים.
הם שונים בכך שצבעם כחול יפה ומודגש,בעלי צבתות וראש גדולים ביחס לגוף.מבחינת טעם ומרקם הם יותר קרובים ללובסטר,עם בשר מוצק ובשרני.


אני שילבתי אותם יחד עם קרם תפוח אדמה וביסק ועוד מנה של קרם כרובית,צנוברים ובמיה שמחושיהם מסתלסלים לכל עבר מחוץ לצלחת.





תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
שלום רב,
היכן משיגים את השרימפסים הכחולים?
שובב קולינרי אמר/ה…
אצל ספקי דגים, יש את זיקו דגים ביפו, מול בלומפילד

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

איך להכין במבה?

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש