יוגורט קיטצ'ן


שאול בן אדרת חבר למשפחת צרפתים נחמדת ופתחו יחדיו את ה"יוגורט קיטצ'ן" על רחוב רוטשילד,לא מסעדה אלא מעין חנות\דוכן אוכל המבוסס על שילוב עם יוגורט.
המקום יפהפה, מעוצב מאוד וממותג ביותר.היוגורט שהוא הבסיס לכל המנות הוא סמיך וקרמי ובעל 5 אחוזי שומן בלבד שיכול לדבר לכל אלה שהעניין הבריאותי מדבר אליהם,אך לא רק.



 כך נראה התפריט...

ואלו המנות,בקעריות לא גדולות בעלות תמחור הגיוני ולא גבוה כלל.


דגמתי יוגורט עם גבינת רוקפור,ציזיקי עם מלפפונים,יוגורט עם טרטר טונה שהיה מוצלח עם תיבול חריף-מתוק-חמוץ
היה גם כזה עם יוגורט עם גרגירי חומוס וביצה קשה,היה גם קינואה עם שלל ירקות ועוד אחד עם אבוקדו,זיתים ,צנוניות וכו'.

טעמתי גם בייגל עם סלמון מעושן ובייגל עם חציל קלוי וירקות שהיה טוב ,סך הכל מדגם מייצג לא קטן של מנות.




ישנם גם שייקס פירות משתנים על בסיס יוגורט,שתיתי מנגו שהיה מצוין ונתן את האות לקראת הקינוחים.
הקינוחים כאמור גם כן מבוססים על יוגורט,מאוזנים,לא מתוקים מידי.
אז יש מוזלי,יש יוגורט עם פירות יער ומרנגים,יוגורט עם אננס ושוקולד,אחד סטייל טירמיסו עם בישקוטים ושוקולד,
אני בתור חובב גלידת יוגורט נמשכתי אליה ושלקתי אותה יחד עם מעט פירות יער שהגיעו מעל.

היוגורט קיטצ'ן מקום חביב שניתן לעשות בו טעימות רבות של חצאי מנות,אם זה באוכל ואם זה בקינוחים ומקבלים גם את הקעריות מתנה,שווה.






תגובות

אוראל אמר/ה…
יש אפשרות לקבל מתכון!? אשמח לראות דברים כאלה גם ב דוכני מזון יוגורט
שובב קולינרי אמר/ה…
הי אוראל, איזה מתכון היית רוצה לקבל?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש