בוקצ'וי
בוקצ'וי,באקצ'וי,פוקצ'וי,פאקצ'וי,כל אחד קורא לו אחרת.חלק גם יגידו שזהו סוג של תרד,חלק יגידו חסה או כרוב.
בתכלס זהו כרוב סיני בשרני טעים שמגיע למימדים של גדול מאוד כמו מנגולד וקטן מאוד כמו עלי פטרוזיליה.הוא מלא בויטמין סי,סיבים וחומצה פולית והוא גם די יקר.
עם בוקצ'וי צעיר ויפהפה חלוט קלות הכנתי מנה של ניוקי תירס בחמאת זעפרן,עם גבינת בושה,בזיליקום וזעתר טריים.טעים.
תגובות
מקסים
טליה
איך עשית את חמאת הזעפרן?!
תודה רבה מאיר!
מה היחסים\כמויות? שלא יהיו טעויות :)
תודה!