דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
אוקטובר 01, 2011
פדרון
בימים אלו אני מנביט את זרעי הפלפל פדרון שלי.למי שלא מכיר פלפלים המגיעים מספרד,קטנים ,בשרניים וכיף לאכול אותם מטוגנים עם מעט מלח גס בערימה גדולה עם כוס בירה בצד.משום מה אומרים על הפלפלים הללו שחלקם חריפים חלקם לא.לי עוד לא יצא לאכול כאלו שהם חריפים.
תגובות
Unknown
אמר/ה…
היי מאיר!
אשמח לדעת היכן קנית את הזרעים של הפלפל? זה רעיון גאוני להנביט לבד בבית :)
תודה!
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות
אשמח לדעת היכן קנית את הזרעים של הפלפל? זה רעיון גאוני להנביט לבד בבית :)
תודה!