ריבת טונקה

 ריבת תפוחים וטונקה זה יאמי...
ריבת תפוחים וטונקה בקינוח קרמבל זה עוד יותר יאמי.

3 תפוחים מגולענים חתוכים לקוביות
250 גרם סוכר
50 גרם מיים
2 פולי טונקה

מרתיחים סוכר ומיים,מוסיפים תפוחים וטונקה ומבשלים כ-20 דקות עד לקבלת ריבה סמיכה,טעימה וריחנית.

לקרמבל:
100 סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח

פירות אהובים
ריבת חלב
אבקת סוכר
דובדבנים מושרים בליקר(דובדבני אמרנה)

לשים את כל המרכיבים.אופים עד הזהבה קלה ב180 מעלות.מערבבים פירות-תותים,פילה תפוז וריבת תפוחים עם טונקה.מניחים בקערות חסינות חום.מפזרים פירורי בצק פריך בנדיבות על הפירות ואופים בתנור לכ10 דקות.מפזרים אבקת סוכר ונגיעות של ריבת חלב

תגובות

רשומות פופולריות