שווארמה לשבת


לקראת "על האש" שאני עורך מחר,הכנתי מגדל שווארמה מלא בתבלינים ועסיסיות שייצלו על האש.
הפרגיות מתובלות בתערובת תבלינים סודית שאני אף פעם לא אגלה(פפריקה מתוקה,תבלין עמבה,כמון,פלפל שחור וזרזיף בהרט).בין הפרגיות מונחות פרוסות שומן טלה ובשר טחון שייתנו לשווארמה ערך מוסף.הריר נוזל כבר מעכשיו.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש