דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ינואר 19, 2010
קרפצ'ו
להניח מנה על סוג של קרפצ'ו,זה קונספט.
קרפצ'ו תמר,טורטליני קונפי הודו,קרם אבוקדו,סלטון משמש מיובש,פפאיה,ג'ינג'ר ובוטנים.
תגובות
erankatz
אמר/ה…
קרפצ'ו תמר? איך עושים את זה?
שובב קולינרי
אמר/ה…
בשביל להכין קרפצ'ו תמר,משתמשים בתמרים מיובשים מגולענים,שנמצאים בין שתי ניירות פרגמנט,ובעזרת מערוך משטחים לקרפצ'ו דק.
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות