דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ינואר 19, 2010
קרפצ'ו
להניח מנה על סוג של קרפצ'ו,זה קונספט.
קרפצ'ו תמר,טורטליני קונפי הודו,קרם אבוקדו,סלטון משמש מיובש,פפאיה,ג'ינג'ר ובוטנים.
תגובות
erankatz
אמר/ה…
קרפצ'ו תמר? איך עושים את זה?
שובב קולינרי
אמר/ה…
בשביל להכין קרפצ'ו תמר,משתמשים בתמרים מיובשים מגולענים,שנמצאים בין שתי ניירות פרגמנט,ובעזרת מערוך משטחים לקרפצ'ו דק.
רשומות פופולריות
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
תגובות