טארט דובדבנים










פירות הקיץ צצים כעת וכמו המשמש מהפוסט הקודםמהפוסט הקודם שכיף ליצור איתו משהו, עכשיו תור הדובדבנים.
אז כמובן שכיף לאכול אותם כשהם טריים אבל שיש לנו כמות גדולה והם מתחילים להתיישן מעט, מה עושים? מגלענים ומניחים על קרם שקדים.
קל, פשוט, וטעיםםםםם…


לסרטון הכנת הטארט בקישור הנ"ל 

מערבבים יחד
200 חמאה רכה
200 אבקת שקדים
4 ביצים 
200 סוכר

יוצקים לתבנית קוטר 18, 
מפזרים מעל 200 גרם דובדבנים טריים מגולענים
אופים בחום 200 מעלות ל50 דקות





תגובות

רשומות פופולריות