עוגת הגבינה הטעימה בעולם

 







רגע לפני חג שבועות, החג שהפך לחג החלב, אך לא לשכוח שחג זה הוא למעשה חג מתן תורה כמו גם חג המדגיש את התוצרת המקומית, חג הקציר בו אנו קוצרים מכל טוב הארץ. 

אני כאן להזכיר איזו עוגת גבינה היא הטעימה ביותר, הלא היא 
העוגת גבינה באסקית, בלי בסיס של בצק פריך, בלי הקצפות, בלי גלוטן, קלה להכנה וטעימה טעימה, הכי עשירה במרקם בין כל העוגות, רוצו לקנות גבינת שמנת שמנמנה...



לאינסטה שלי ולמתכון מצולם לחצו כאן
מתכון-
קילו גבינת שמנת 30% שומן (ממליץ של גד)
220 גרם סוכר
7 ביצים
500 מ"ל שמנת מתוקה

בקערה מערבבים גבינה וסוכר, מוסיפים ביצים בהדרגה ומוסיפים שמנת מתוקה.
יוצקים לתבנית קוטר 22-24 ס"מ אטומה בתחתית או מרפדים בעזרת נייר אפייה.
אופים בחום 230 מעלות לכ 25-30 דקות.
לקחת בחשבון שהעוגה יוצאת די רוטטת במרכזה, אל חשש, שמים במקרר ל4 שעות לפחות, לאחר הקירור היא מתייצבת.בתיאבון.


לאינסטה שלי ולמתכון מצולם לחצו כאן







תגובות

רשומות פופולריות