קפרזה תאנים




עכשיו שהתאנים בשיאן,סלט קפרזה,תאנים מחליפות את העגבניות ולחם פרוס דק דק שיובש למעין קרקר פריך.


תאנים טריות
קציפת בזיליקום ויוגורט
מוצרלה בפאלו
צ'ילי טרי
בזיל טרי
בלסמי מצומצם
טוויל לחם




קציפת בזיל-יוגורט-

חצי צרור בזיל
100 גרם יוגורט
80 מ"ל שמנת מתוקה
5 גרם מלח


מפרידים עלי בזיליקום מהגבעולים וטוחנים בבלנדר עם 50 מ"ל מיים לקרם חלק.מערבבים עם היוגורט,מלח ושמנת ומכניסים לתוך סיפון עם בלון גז אחד.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש