אני עוזב
קשה לי להגיד את זה,אבל כן...אני עוזב את מסה.את המקום המקסים הזה,הבית החם שבו תפקדתי על הניהול בו במשך 7 שנים.
פניי מועדות כעת למקום חדש,שיפתח בשאיפה בפברואר-מרץ,שם אתפקד כשף ראשי.
המקום הוא במתחם שרונה שקם ונבנה בימים אלו והולך להיות ה-מתחם הבא של העיר עם עשרות מסעדות שכולם שוכנים במבנים ישנים של בתי טמפלרים לשעבר,שטח שטובל בהרבה ירוק ומתצפת לכל מרכז העיר הסובב אותו.
המבנה עצמו יהיה בעל אופי מגוון ויהיה בשיתוף יחד עם השף קונדיטור אורן בקר.
קונדיטורית בוטיק מיוחדת במינה וכל מילה נוספת מיותרת,תתמקם בקומה תחתונה.
המסעדה,מטבח שף מודרני,קלילה ומעניינת,בקומת הקרקע.
קומה עליונה יתפקד בר אקסקלוסיבי.
בקרוב נתחיל באיסוף צוות,אז כל המעוניין-הדלת פתוחה.פרטים בהמשך...
זו המסעדה
כאן אבשל עוד כמה חודשים
תגובות
שיהיה המון בהצלחה.
נבוא לדגום שיפתח!
נשמע כמו שילוב מנצח שלך ושל אורן.
המטבח יהיה מולקולארי?
מסעדה טובה ולבד (ודי לחכימא ברמיזא). כרגע, הכי טוב יהיה להמתין בצל מסעדת מסה. אך שוב, מאחל
בהצלחה. אני אמשיך לעקוב, כרגיל..
קטע מתוך כתבה על המסעדות שייפתחו במתחם שרונה . - הקטע על אורן בקר לא מובן לי . האם הוא גם יעבוד איתך בקונדטוריה וגם יעבוד ובבית ספר לאפייה בבליקר ?
זו הכתבה: http://food.walla.co.il/?w=/905/2562453
המקום לא יקרא בליקר והוא גם לא יהיה בית קפה,אלא מטבח שף.הכתבה היא לא מעודכנת ונכתבה בלי ידיעה מוקדמת מה יוקם.לאורן יהיה קונדיטוריית בוטיק,תהיה קומת מסעדה ותהיה קומת בר.