הכן עצמך לחורף-4
מרק שהוא ארוחה שלמה,עם שפונדרה שמבושלת שעות בתוכו עד שמתפרקת מהעצם,שעועית לבנה נימוחה ומעט קינמון וכמון שנותנים בראש אחד לשני.
1 ק" שפונדרה חתוכה לקוביות גדולות
כוס שעועית לבנה מבושלת
1 תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות
2 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
1 שומר חתוך לקוביות
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פפריקה מתוקה
מקל קינמון קטן
1 כף כמון
כפית כורכום
1 ענף סלרי קצוץ
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
הכנה:צורבים בסיר גדול את קוביות הבשר עם מעט שמן כ5 דקות,יוצקים מיים עד כיסוי ומוסיפים פלפל אנגלי,עלה דפנה וקינמון.מבשלים שעתיים.מוסיפים את כל התבלינים,השעועית והירקות לסיר ומבשלים עוד שעה עד להסמכה קלה של המרק.לבסוף מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה.
1 ק" שפונדרה חתוכה לקוביות גדולות
כוס שעועית לבנה מבושלת
1 תפוח אדמה מקולף חתוך לקוביות
2 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
1 שומר חתוך לקוביות
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פפריקה מתוקה
מקל קינמון קטן
1 כף כמון
כפית כורכום
1 ענף סלרי קצוץ
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 עלי דפנה
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
הכנה:צורבים בסיר גדול את קוביות הבשר עם מעט שמן כ5 דקות,יוצקים מיים עד כיסוי ומוסיפים פלפל אנגלי,עלה דפנה וקינמון.מבשלים שעתיים.מוסיפים את כל התבלינים,השעועית והירקות לסיר ומבשלים עוד שעה עד להסמכה קלה של המרק.לבסוף מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה.
תגובות