דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יוני 29, 2011
להסתכל ללובסטר בלבן שבעיניים
לובסטר חייב להישאר חי,אחרת אחרי מותו הגוף שלו מתחיל לעכל את עצמו.
הנה הוא כאן במלוא הדרו ממתין במקרר בפרצוף של חוסר וודאות.
גזר הדין-בישול איטי ב"
ראנר
".
תגובות
אנונימי אמר/ה…
מגישים לובסטר ב"מסה"? ספיישל?
אנונימי אמר/ה…
מדי פעם,בהזמנה מיוחדת
אנונימי אמר/ה…
מצויין, פשוט להתקשר ולבקש?
שובב קולינרי
אמר/ה…
אכן כן
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות