קוקטייל הדרים



השבוע הגיע הזמן לטעימה מהליקר תפוז שהכנתי לפני כחודש.
ניחוחו תפוזי מאוד,טעמו אלכוהולי אך בלי שום חמצמצות של תפוז מפני שהליקר עשוי רק מקליפות תפוז.
אז הכנתי קוקטייל מהליקר שמכיל גם מיץ תפוזים,פסיפלורה וליקר שקניתי בברצלונה בטעם קרם קטלן(קרם ברולה) .כל אלו שידרגו והשתלבו היטב עם הליקר תפוז.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש