קרמבו
איך אתם אוכלים את הקרמבו?קודם את הקרם?מתחילים עם הביסקיוויט?מקלפים קודם את מעטה השוקולד?או שדוחפים את כל הקרמבו ישר לפה כמוני?יש דרך חדשה ומדליקה לאכול קרמבו.
שמים את הקרמבו ל20 שניות במיקרו(בלי העטיפה כמובן)ומקבלים קינוח שונה לגמרי וטעים בטירוף-המרנג שבפנים מקבל מעט נפח שבוקע את השוקולד שנהפך רך וחמים.הביסקיוויט כבר לא נשאר ביסקיוויט,הוא מתרכך למעין עוגת ספוג או ביסקוט שהושרה בנוזל.חייבים לנסות בדחיפות.
שמים את הקרמבו ל20 שניות במיקרו(בלי העטיפה כמובן)ומקבלים קינוח שונה לגמרי וטעים בטירוף-המרנג שבפנים מקבל מעט נפח שבוקע את השוקולד שנהפך רך וחמים.הביסקיוויט כבר לא נשאר ביסקיוויט,הוא מתרכך למעין עוגת ספוג או ביסקוט שהושרה בנוזל.חייבים לנסות בדחיפות.
תגובות