דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
דצמבר 30, 2009
עגבניות צלויות
להכין ולשמור.עגבניות שרי חצויות,עליהן מוזלף שמן זית,מלח,פלפל,סוכר,מעט שום ובזיל.150 מעלות,שעה בתנור.שומרים במקרר בכלי עם שמן זית.
תגובות
שמן זית ארומטי
אמר/ה…
שמן זית מומלץ למתכון כזה הוא שמן זית המשק מכפר קיש, מכירה גם בתל אביב mesheck.co.il
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות