דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
דצמבר 30, 2009
עגבניות צלויות
להכין ולשמור.עגבניות שרי חצויות,עליהן מוזלף שמן זית,מלח,פלפל,סוכר,מעט שום ובזיל.150 מעלות,שעה בתנור.שומרים במקרר בכלי עם שמן זית.
תגובות
שמן זית ארומטי
אמר/ה…
שמן זית מומלץ למתכון כזה הוא שמן זית המשק מכפר קיש, מכירה גם בתל אביב mesheck.co.il
רשומות פופולריות
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות