הי דנה,בעיקרון אפשר להכין מכל תירס,גם תירס קפוא. התירס צריך להיות מתוק ובשרני.מבשלים קלחי תירס שלמים במיים רותחים לכ-10 דקות.עם סכין מגלחים את כל הגרגירים מהקלח.יש לטחון במג'ימיקס למסה גושית,אטם יש צורך אפשר להוסיף מעט מיים בטחינה,לא יותר מידי.להעביר את המסה במסננת רגילה,לא דקה מידי,וזה הכול.להוסיף מעט מלח,אנחנו במסעדה מוסיפים גם מעט מי סוכר.לא לטחון בבלנדר שעלול לטחון את התירס חלק מידי,הפולנטה אמורה לצאת גרגירית אך נעימה בפה.
תגובות
איך אתה מכין את הפולנטה מתירס טרי?
כל תירס יתאים?
אשמח למתכון...
תודה רבה,
דנה.
התירס צריך להיות מתוק ובשרני.מבשלים קלחי תירס שלמים במיים רותחים לכ-10 דקות.עם סכין מגלחים את כל הגרגירים מהקלח.יש לטחון במג'ימיקס למסה גושית,אטם יש צורך אפשר להוסיף מעט מיים בטחינה,לא יותר מידי.להעביר את המסה במסננת רגילה,לא דקה מידי,וזה הכול.להוסיף מעט מלח,אנחנו במסעדה מוסיפים גם מעט מי סוכר.לא לטחון בבלנדר שעלול לטחון את התירס חלק מידי,הפולנטה אמורה לצאת גרגירית אך נעימה בפה.