דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
אוקטובר 11, 2009
אבו-נפחה
ככה אני מכין לאפות בבית.חום גבוה,על התחתית של התנור,בלי מגש,דקה מכל צד.
1ק"ג קמח
20 גרם שמרים לחים
60 גרם סוכר
20 גרם מלח
650 מ"ל מיים
לשים הכול יחדיו,מתפיחים שעה וחצי,יוצרים כדורים,מרדדים ופותחים את הבצק לצורת לאפה,לתנור...
הבצק מתאים גם לפוקצ'ה או פיצה.
תגובות
הגר
אמר/ה…
נראה טוב
אפשר מתכון בבקשה?
שובב קולינרי
אמר/ה…
המתכון הוסף לרשומה
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות
אפשר מתכון בבקשה?