דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ספטמבר 19, 2009
באונטי
ניצול שאריות.את הקוקוס שסיננתי מהמסה לגלידת קוקוס קלוי בישלתי עם עוד סוכר וצימצמתי את הנוזלים שנותרו,קיררתי וטבלתי קוביות של הקוקוס בשוקולד.כמה פשוט,ככה טעים,וככה הם נגמרו...
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות