דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
ספטמבר 10, 2009
מתכוננים לחג
צריך להתכונן לחג.אז כמו
בכל חג
,אני בוחר להכין ליקר בטעם אחר.הפעם בחרתי בתמרים, אותם אני משרה באלכוהול כמה ימים ואכ" יוספו עוד עוד טעמים.חבושים יגיעו למצב צבירה של ריבה,נכין חלה מתוקה ואני מסודר.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות