איך בונים מסעדה






אחרי הפוסט הקודם שבו הצגתי את המסעדה שלי שהולכת ונבנית אחרי הריסה טוטלית של המסעדה הקודמת ז"ל,הנה 
התהליכים המתקדמים של החודשים האחרונים שבהם המסעדה נבנתה שלב אחר שלב.


לאחר שהמסעדה כוסתה בחול הגיע השלב ליצוק רצפת בטון,במקביל לכל תשתית החשמל והאינסטלציה.
קיר התוחם את המטבח ומסדרון אחורי של פינוי כלים נבנה.בר רחב ידיים החל להיבנות גם כן.



לאחר מכן הגיע השלב העיצובי.רצפה לבנה חלקה נוצרה כקנבס לעיצוב רצפה יחודית,שכולה נוצרה בציור ידני,לאט לאט.




בנתיים,צריך לבנות מנות וגם לבחור צלחות.בשביל להתרכז,צריך לשבת על הריצפה.


פיר למעלית,יותר נכון מעלון,נפתח מהמטבח העליון למטבח התחתון,מפני שדרכו יעברו הקינוחים,כן,הקונדיטוריה מסתתרת למטה.


זה פיר המעלית מהמטבח התחתון.


חלק עיצובי נוסף במסעדה נוצר מ...קרטונים.רגלי הבר נוצרו מקרטון כמו גם הקיר שנראה למטה בכניסה למסעדה.



הפסקת צהריים



כך היה נראה המטבח לאחר בנייתו והצבת מקררים,אי בישול ייבנה בהמשך באמצע על במת בטון.

ציוד מטבח החל להגיע,קרטונים וניילונים נשלפים החוצה.


כך נראה הבר,כולו בטון,רגע לפני הצבת הדלפקים עליו בצורה ייחודית ולא סימטרית.


בפוסט הבא,השלבים המתקדמים יותר בעיצוב המסעדה.


תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
שיהיה בהצלחה. מה יהיה סגנון האוכל במסעדה?
עודד אמר/ה…
יא אללה, מאיר, זה מרתק! כל הכבוד על הסבלנות.
Unknown אמר/ה…
היי :) אתה במקרה מחפש עובדים למסעדה החדשה שלך? (מטבח) כי קראתי הרבה פרסומים שלך ואני מאוד מתחבר לסגנון...אם כן אז אשמח אם תגיב פה או תיצור קשר 0542595759,תודה אלון

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש