שלג מוכתם בסויה


בשבוע שעבר החורף רצה להראות שהוא עדיין כאן ובא במלוא עוצמתו ומילא את רוב חלקי הארץ בשלג.
כמו בפעם הקודמת,גם עכשיו לא ויתרתי על סיור בשלג ויצאנו כל המשפחה לכיוון ירושלים.

                                   הכנתי לילדים ברד ענבים משלג נקי שהוצאתי צמוד לקרקע





הכנתי לנו גם סושי,ניגירי וסשימי,כך נשנשנו סושי בשלג יחד עם בירה מצוננת,מטפטפים סויה על השלג.






אחרי האכילה התפנינו לבנות מעין איגלו ולהפציץ אחד את השני בכדורי שלג
לקחתי צידה לדרך והבאתי קצת שלג לעבודה בשביל להמשיך את קרבות השלג יחד עם הטבחים.אחרי היום הזה,הצטננתי.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש