חופש פסח



את החופש פסח שלי בליתי בחי נגב,קיבוץ רביבים,שם בתי בוץ ושינה על מחצלות,טאבון עם אפיית פיתות כשל"פ,ממש הרגשה של בני ישראל שיצאו ממצריים.

נקודה ראשונה לפני החאן-פארק אשכול שבאיזור אופקים,שם מעיינות מיים לשכשוך והתרעננות.
א"כ פנינו היו מועדות לחי נגב,כשכל הדרך מכת ארבה ריצדה על שמשות הרכב,נחילים די גדולים שמתעופפים לכל עבר,אחד מהם נתקע לנו באוטו...



                                                                    ככה בונים בית מבוץ

החי נגב מקום מקסים עם הרבה חיות,פינות ליטוף,טאבונים,מטבח מאובזר במצב סביר ואפילו מגרש כדורגל יש שם.
במקום ניתן לעשות מדורות,על האש ולהינות ממנוחה במקום או א"כ להסתובב ולטייל באיזור.אנחנו עשינו את שניהם.



חוץ מלנפנף בשר על האש,הכנו פיצות מלאפות כשרות לפסח שיצאו מצוינות,עופות שלמים שצלינו בתנור יחד עם הרבה ירקות חרוכים.


נקודת טיול הבאה-עין ירקעם.עוד מקור מיים להתרעננות ביום חם שם אפשר לרבוץ עדלאידע.




יום אחרון לטיול בלינו במסעדת שה יוז'ין ששם השף הוא איש יקר,שחר דבח, שפינק אותנו בארוחה טובה.
שחר שאוהב לבנות תפאורה סביב האוכל הגיש לנו מנות טובות כגון טרטר סלמון עם "קוויאר" ים,שום מוחמץ וצלפים בתוך צלחת פטרי.
נקניקיית מרגז עם גלידת חרדל הייתה טעימה ומתובלת היטב.
בכוס יפהפיה קיבלנו גם כן פולנטה של תירס טרי עם ביצה עלומה וכמהין,מנה עדינה,אלגנטית וטעימה מאוד.
אכלנו גם כן סשימי ברמונדי בתוך קופסת סרדינים ושקדי עגל עם קרם כרובית,שתי המנות היו טובות מאוד.

את מנת האנטריקוט מגיש שחר עם "נר" של שומן אווז שנמס לאיטו על הבשר ומפתיע במראה שלו.
קינוחים של מוס שוקולד,קרם גבינה עם פירות ואבקת במבה אדומה ופנקוטה עם סירופ אפרסמון חתמו ארוחה דשנה וטובה שהרגיעה אותנו כל הדרך הבייתה.עכשיו מחכים לחופש הבא.
                                                                
 
 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש