הלובסטר של יום אתמול נכנס לתוך אמבט מיים מבעבע קלות ב 57 מעלות,מעין ג'קוזי של עינויים,כך בשר הלובסטר ייצא רך ולא התקשה יתר על המידה.אחר כך הוקפץ בחמאה שרופה,אגוזי מקדמיה ומי סוכר ונח לו על משכבו על פולנטה של תירס טרי.כך סיימה החיה החמודה את חייה.
מנה מדהימה. מזכיר לי את הפעם שהכנתי לובסטר בעצמי. בד"כ מומלץ במתכונים פשוט להכניס למים מבעבעים, אבל כאן שמרת על טמפ' נמוכה ואף קררת מיד עם קרח בסיום. מה הסיבה?
הטמפרטורה הנמוכה נותנת בשר לובסטר יותר רך,שתדע שדווקא לא רצוי מיים מבעבעים אלא מיים על סף רתיחה להכניס את הלובסטר לסיר ולהנמיך את האש וכך לבשל 7-8 דקות
תגובות