דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יוני 24, 2011
קוביות ג'לי ליצ'י שקוף
תגובות
יערה אמר/ה…
מה הבחירה שלך למרקם המושלם? אגר-אגר? ג'לן?
אנונימי אמר/ה…
שניהם מצוינים,הכל תלוי במינון שלהם.מאיר.
יערה אמר/ה…
ועל איזה מינון היית ממליץ באגר-אגר ובג'לן?
אנונימי אמר/ה…
זה נע בין 8-10 גרם אגר או ג'לן לחצי ליטר נוזל.מאיר
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות