טארט טאטן


 השבוע,לאחר שהכנתי פאי תפוחים ולאחר שראיתי את "תצוגת התכלית" איך עושים טארט טאן בתכנית מסטר שף,שבסוף הטארט הפך לקראמבל,התחשק לי גם להכין את הטארט,שבו הוספתי לתפוחים מקל וניל וגרגירי ערער טחונים שהוסיף ארומה טובה לתפוחים והקרמל.לאחר שהכנתי שתי טארטים שאחד מהם משלב תפוחים עם בננות ושניהם חוסלו בצ'יק וצ'ק,המשפט שמתמצת את זה הכי נכון הוא-פשוט וטעים.










תגובות

amir אמר/ה…
נראה מעולה!!

אני מוסיף 100 גרם חמאה לקרמל.. אז אפשר לקרוא לזה
בעצם פאדג'.. זה מוסיף טעם ומייצב את הטארטטן לאחר שהתקרר..
‏אנונימי אמר/ה…
אשמח למתכון לתמונות המגרות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש