כשטכנולוגיות נפגשות בבית

החודש השתתפנו בועידה שנערכה במלון אינטר קונטיננטל,בה יצרנו עמדה של אוכל מולקולרי,מעין מפגש של אוכל טכנולוגי וחברות בעלות טכנולוגיה חדישה שהשתתפו.האירוע מנה 1000 איש,בו הכנו 4 מנות טעימה.הקהל היה מגוון,חלקם נרתעו בהתחלה לשם ה"בישול המולקולרי" וא"כ נפתחו לרעיון,התרשמו וא"כ ביקשו עוד.היה חוויה.









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש