מולקולר

שוב ארוחה מולקולרית במסה.4 איש ששניים מהם סוכרתיים,אתגר לא קל.

מרק גזר מוקצף קר.המרק המוקצף הוא למעשה מיץ גזר עם חלב קוקוס ולימון,שיוצא מתוך סיפון,מעל מוזלף שמן קוקוס ומלח שחור.

גספצ'ו ירוק,סשימי טונה וספירות זרעי עגבניה.גספצ'ו שמורכב משלל עשבי תיבול,טימין,רוזמרין,בצל ירוק,כוסברה ותרד,מוסמך
בעזרת קסנטן לקבלת מרקם יציב.

שקדי עגל עם ספגטי גבינת עיזים,פנינים של בזיל,אבקת שמן זית,קרם שורשים ווסאבי,טפיוקה שהושרתה בבצל ולימון,עגבניות שרופות.הרבה מרכיבים שמתחברים יחדיו למנה ים תיכונית.
אינטרפטציה לאבטיח וגבינה.האבטיח בילה לו בשקית וואקום עם מעט מי סוכר,לחיזוק הטעם והצבע של האבטיח.
האבטיח יושב על פונדו בלו בוואריה,מעל עלה אנדיב שבתוכו סלט של עלים ומלון,וליד נחה לה פיתה קטנה,מעין כרית במילוי של בלו בוואריה חם,מסביב פוזרו עלי מנטה,וזעתר יבש.




אי אפשר בלי הכבד אווז וקציפת בזוקה,עם הארטיק כבד אווז.
שני החבר'ה הסוכרתיים לא יכלו להינות במנה מקציפת בזוקה מפני שהיא מתוקה.אז צץ לי רעיון שיהיה מתאים בשבילם.לתוך
מיכל ספריי קטנטן,שמתי נוזל חסר טעם עם תמצית בזוקה,ואז במנה מרססים מהנוזל ישירותלפה או על הכבד ואז נהנים מארומת בזוקה בלי מתיקות.



סקאלופ ושרימפס,קרם פופקורן,אטריות אורז ורוטב טופי.
היו מנות נוספות כמו,סינטה ברוטב קפה,פירה בוטנים וחרדל בננה.החרדל בננה היה להיט,שילוב מאוד מעניין ביחד.
לקינוח הוגשו שפורפרות עם קרם שמיר יחד עם סבלה זיתים.
בנוסף הוגש קינוח של פירות יער עם קציפת זביון חמה של קלואה ואייריש קרים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש