מעשה בכרוב




זמן הוא מרכיב חשוב באוכל. צריך סבלנות בשביל להשקיע וליצור דברים טובים, באם זה אוכל מורכב או פשוט כאחד.
קחו לדוגמא כרוב, שלם לגמרי, רוקנו קצת את החלק של השורש\ גבעול, שימו אותו בסיר ג'חנון(תכלס אפשר כל סיר עם מכסה)
יחד עם מלח וחמאה ואז לתנור על חום נמוך למשך 12 שעות... לפחות.
מה שמתקבל זה כרוב אחר לגמרי, צבע הכרוב הופך חום לגמרי, הסוכרים שבו מתקרמלים בחום הנמוך, הופך כמו פטה כרוב, בעל טעם עמוק, רך ונימוח, חמיני משהו (מלשון חמין), כמו עוגת כרוב ממש. שווה לנסות

אז זה מה שצריך-
כרוב
50 גרם חמאה, אפשר גם בלי חמאה או להחליף בשמן זית
כף מלח

מרוקנים את חלק השורש של הכרוב ומניחים בסיר מתאים, מפזרים קוביות חמאה ומלח וסוגרים במכסה.
אופים בתנור בחום 200 מעלות לשעה ואז מורידים ל120 מעלות למשך 10-12 שעות

לסרטון הכנת הכרוב לחצו כאן



 

תגובות

רשומות פופולריות