טקסטורות


במשך השנים שאלו אותי כאן בבלוג היכן ניתן לרכוש את האבקות, המייצבים וכו׳ לשלל המניפלציות באוכל שהצגתי כאן ותמיד הפנתי לאחד והיחיד, ד״ר סרחיו.

ד״ר סרחיו הוא פרופסור לביולוגיה מולקולרית וחובב אוכל מושבע שעם השנים שילב את שני
האהבות שלו, ביקר בספרד במסעדות המולקולריות למינהן, ייעץ להן, פיתח מוצרים והעביר סדנאות.
עם הזמן היה מייבא את האבקות הרלוונטיות לעשיית ספירות, קציפות וכדומה, אותם הוא היה מוכר תחת השם טקסטורות שמלווה גם עם אתר, וממנו הייתי קונה, בשיחת טלפון אחת והוא הנה מגיע עד אליי.



עכשיו אפשר לבשר שסרחיו פתח פינה נחמדת
בפתח תקווה, מעין שילוב של חנות ומעבדה, גן עדן לטבחים ושפים שרוצים לשחק באוכל או לכל פודיז שהוא.
בין היתר הוא מוכר במקום חנקן נוזלי, קרח יבש,
את אבקות הקסנטן, אלגינט וקלציום לעשיית ספירות/ קוויאר, סוכרו, גלייס והרשימה עוד ארוכה.
סוכרים למינהם, כלים מיוחדים, ספרים גדושים בתמונות ומתכונים, צלחות וכלי הגשה לא שגרתיים. שווה ביקור ושווה קנייה.

רח' שנקר 26, פתח תקווה,

מכיוון שהמקום באיזור תעשייה ואפשר להתברבר מעט אם לא מבינים לאן הולכים, ליוויתי את הפוסט בתמונות שיקלו על ההגעה. למעשה כשמגיעים לרחוב, החנות בחלק עליון יותר של שדרת החנויות, יש לעלות מעט ולהקיף מצד ימין את המקום להיכנס
פנימה לשורת המקומות שנראים כמו שורת מוסכים עד שמגלים דלת עם השלט של טקסטורות.








החביות השחורות הגדולות מסגירות את המקום כבר מלמטה












תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש