ביקור ב"selas"



את אור גינסברג יצא לי להכיר בין היתר באודישנים של משחקי השף, שם הייתי המסננת האנושית שמסננת
את מאות ואלפי המתמודדים שמגיעים לתכנית, אור זוכה העונה השנייה במשחקי השף הראה כבר באודישן הראשון ניצוץ מיכולתיו והיה ברור שהרצון והאמביציה שלו יביאו אותו רחוק.

אז הנני, במסעדתו של אור, סלאס שמה, מסעדה שפתוחה בימי שלישי, רביעי ושישי בלבד 
שבשאר הימים מקיימת ארועים פרטיים מיוחדים. כל יום הוא קונספט שונה, ימי שלישי ערב יווני וברביעי ושישי-סושי וסשימי, יש בי אכן צד יווני אך סשימי וסושי משחקים אצלי תפקיד הרבה יותר, אז הגענו ברביעי.







התפריט די עשיר וכולל בתוכו מנות בגודל של מנות ראשונות-ביניים, מה שנותן את האפשרות לבחור כמות גדולה יחסית של מנות ולחוות כמה שיותר טעמים מאשר לקיחת מנה ראשונה ועיקרית.





לפתיחה טוב ורצוי לקחת את ה"רביולי" מלפפון במילוי גבינה, עדין ומרענן כפתיחה.
להמשך דגמנו שלל מנות דגים נאים, סשימי וסושי עם מנעד טעמים שונים, לא אפרט על כולם אך היה את הטטאקי טונה עם ארטישוק ירושלמי, דים סאם עם פולנטה, הכל היה טרי וטוב.
מנה מיוחדת הייתה סלמון בעישון על אורז שחור שמגיע בתוך שקיק ארוז בכל הנ"ל יחד עם העשן, פותחים את השקית, העשן מתנדף ונהנים ממנת סלמון טובה בעלת עישון לא משתלט מידי.


לקינוח- נמסיס שוקולד ועם גידלה מעניינת של קרמל מיסו. כדאי ושווה ביקור, צריך גם לבדוק את הערב היווני...












תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

מיקרו-ספוג

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש