מסעדת מריפוסה






פתחנו את מסעדת מריפוסה... כשאני אומר פתחנו אני מתכוון לחביב, יומי ואנוכי. כן, שלושה שפים במסעדה אחת ,יפהפיה עם נוף בין היפים שיש בארץ, צופה למגרש הגולף העצום.
אחרי שהשקענו בשיפוץ ועיצוב המקום נפתח המקום לתושבי הסביבה אך כמובן לא רק, שצמאים למקום בילוי ואוכל טוב באיזור.
האווירה מהמסעדות בתל אביב שבהם עבדנו שנים, לקיסריה בכלל ומגרש הגולף בפרט, זה שינוי קיצוני אך כיף כל כך, מקום שכיף לעבוד בו, לפתח ולהתפתח.
ואם באוכל עסקינן אז התפריט שלנו מגוון ויצירתי ,אך נגיש ומעניין.
כך למשל יש את מנת הקוביות טונה אדומה שהפכה במהרה למנת הדגל במסעדה, קוביות טונה שיושבות על קרם מחוספס של בוטנים, צ'ילי וסויה, קרם חציל וכדורי אורז פריכים.
יש גם את מנת הדג המקורמל על קרם עגבניות, פלפלים וגראם מסאלה, הדג נח על מלבן אורז קריספי,יוגורט, הרבה עשבי תיבול ובצל פריך.




יש גם מנת פסטה עם הרבה פרמז'ן, שום ותרד, יחד עם פנצ'טה טלה מעושנת וחלמון כבוש, פשוט תענוג.
אם כבר תענוג ושחיתות זה המח עצם עם ויניגרט כבד אווז, סלטון שומר וברוסקטות.






חביב בפעולה


כולם מוזמנים כמובן לסעוד אצלנו במריפוסה, לשבת ברוגע,להינות מהנוף, מהאווירה וכמובן מהאוכל, כמו כן ניתן לבקר באתר שלנו או בדף הפייסבוק.

טלפון להזמנות-04-6265000
האתר- לחץ כאן
הדף פייסבוק-לחץ כאן





תגובות

Unknown אמר/ה…
בהצלחה!! נראה מקסים וטעים!
עודד אמר/ה…
בהצלחה, גיבור!
Unknown אמר/ה…
הי, האם יהיו מנות טבעוניות בתפריט?
שובב קולינרי אמר/ה…
יש מנות של סלט, מנת "מעורב" טופו, ריזוטו, הם לא מופיעות בתפריט, אך מלצר מציע זאת לפי דרישה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש