דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
מרץ 06, 2015
שניצל לפורים
כיף בפורים לעשות מנות מחופשות,אז
כמיטב המסורת
,הנה שניצל לקינוח,גנאש שוקולד בציפוי של שניצל,קרם פטיסייר במקום מיונז,ריבת תותים כקטשופ וקרם פטיסייר מעורבב עם פסיפלורה,כאילו רוטב אלף האיים.חג שמח
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות