מולקולרי להמונים








ציפור קטנה בשם גוגל לחשה לי שהרבה  אנשים ברשת מחפשים מתכונים והסברים על הבישול המוקולרי,בגלל זה קיבצתי בעבר את הפוסט למדריך המתחיל.מעבר לזה,מידי פעם מתעדכנת לה חוברת אינטרנטית וירטואלית שבה מקובצים
 (כמעט)כל הרכיבים והמתכונים שמשמשים תפקיד בבישול המולקולרי,כמו הקסנטן,פקטין,לציטין וכו',ליצירת קציפות רוטטות בשלל שיטות,מייצבים למינהם,ספירות ועוד.
הנה הקישור,תיהנו.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש