בראנץ' בסרווסריה


געגועי לברצלונה ולמסעדות הטאפאסים שבה הביאו אותי ל"סרווסריה" שעל בן יהודה.
יום שבת עורכים במקום בראנץ' שיכורים,תפריט נוסף שנלווה לתפריט הרגיל כמו גם קוקטיילים מיוחדים כגון בלאדי מרי מחוזק וחריף בקנקן לאקסטרא תפיסת ראש.שירי רצתה לטעום כוס מהבלאדי מרי שבדרך כלל או אפילו תמיד,לא הייתי חושב להזמין אותו,כי בשבילי הטעם הזה קטשופי.טעמתי ממנו והיה חביב,אבל את הבלאדי מרי ואת מיץ העגבניות אשאיר לחובבי הז'אנר שמזמינים אותו גם במטוסים.



פצחנו במגוון מנות-
פאטאטס בראווס,קלסיקה ספרדית שזה למעשה מעין צ'יפס מרובע עם איולי וקטשופ,היה טעים מאוד.
סלט סלק מרענן וחביב ביותר,על יוגורט עם גבינה כחולה ושקדים.
אכלנו גם וורסיה לטרטר בקר הקלאסי שהיה מתובל כהלכה,על לחמניית מיני המבורגר וחלמון נא,פשוט וטעים,הצהוב נוזל,מרטיב את הסנטר ומרטיט את החושים.
הילדים,שהיו איתנו גם כן קיבלו מיני המבורגר מהגרסה האפויה.
פלטה קטנה של חמון סראנו נושנש כהלכה.
ברוסקטה של ברי ברולה,גבינת ברי שרופה בסוכר על חתיכת באגט,היה פשוט נהדר.
לפינאלה,"קינחנו" בפנקייק מושחת,עם מייפל ופרוסות פריכות של בייקון ועוד קוביית חמאה נמסה על הכל שמכריזה-שחיתות זה כאן.
התפריט עוד מגוון,עם דגיגים,פירות ים ומיני בשר והכל קטן,לא יקר ועשוי טוב,בתיבול של אווירת צהריים קלילה.
לקינוח אכלנו צ'ורוס,אותו קינוח שחיפשתי דווקא בברצלונה ולא מצאתי אחד טוב וראוי.כאן הוא היה בסדר גמור,עם רוטב של ריבת חלב וחתם ארוחת בראנץ' מהנה ביותר.כדאי.











תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש