ביקור ב"בינדלה"


בינדלה זוהי מסעדה איטלקית חדשה ברח' מונטיפיורי שאת התפריט בנה רועי סופר,שף מחונן שיודע את העבודה.
המסעדה עצמה נראית מעוצבת טוב,בחלל מעט צר ישנו בר ארוך ומולו שולחנות פרטיים


את צהרי אחד מהימים,עוד כשהיו אזעקות מלחמה,ביליתי עם שירי במסעדה.העסקיות מתומחרות לפני המנה העיקרית,במחירים שונים,שאיתה מגיע מנה ראשונה ושתייה קלה.ניתן גם לבחור מנות מהתפריט הרגיל

בתור אנשים שחובבים דגים נאים התחלנו בקרפצ'ו תמנון,מתובלבשמן זית ולימון עם סלטון שומר,התמנון לא נוקשה,רך ופרוס על צלחת גדולה במראה מלבב.


סשימי טונה עם קולורבי,קרם פלפלים,מנה חריפה אך מעודנת וכיפית לאכילה.
יחד עם זאת קיבלנו אנטיפסטי של ירקות שונים צלויים טעימים שהרגיעו את הבטן לקראת העיקריות.
פסטה של ראגו טלה נבחרה אחרי התלבטות מול פסטה עם ראגו ארנבת.
הבשר מועשר בירקות שורש,שום ונענע ומעל ריקוטה פרסקה.מנה עשירה,משתלבת היטב עם הריקוטה.

מנת פסטה נוספת הייתה שאלייטלה,פסטה עבודת יד ובתוכה בזיליקום,קצת עבה מידי,עם פירות ים קצוצים ורוטב טוב על בסיס פירות ים אך מעט דליל.מרגיש כמו אחת מהמנות הקלסיות שאכלתי באיטליה.


לקינוח-קרם פיסטוק,קנולי לא מהבצק המסורתי אלא הרבה יותר עדין ממולא קרם או יותר נכון קציפה,יושב על תאנים.מנה יפה וטובה שנאכלתה במהירה.
המנות בבינדלה לא מתיימרות לחדש מידי,הם די אלגנטיות,טעמים טובים,לרוב נצמדות למקור עם קריצה קלה לרחוב התל אביבי.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש