וולנטיין מאוחר

 לאחר התכנית של גיא פינס בשבוע שעבר,זה כבר לא סוד שאביב מוציא ספר סנדוויצ'ים.היום היה  יום הצילומים האחרון ואני מסייע לאביב בצד הלוגיסטי,יצירתי והנפשי.לאחר 6 ימי צילום ארוכים ועודף שאריות שנשארו מהצילומים, הכנתי היום לשירי ארוחת וולנטיין מאוחרת מפאת חוסר זמן שלי השבוע.
בתחילה הכנתי פרוסת לחם שיפון קלויה,עם סלט משויה של עגבניות חרוכות על גריל עם שום ולימון,לימונים כבושים,אנשובי חמאתי ורוטב פלפלים חריף.
 א"כ הגיעה מנה קטנה של ירקות עם ביצי שליו עלומות.ארטישוק,אפונה סינית,צנוניות,קרוטונים וגבינת שמנת-כולם הונחו על הצלחת ליצירת שלל מרקמים פלוס ביצי שליו עלומות קטנטנות שהיו נוזליות וחמימות ונשפכו על הירקות.

 בסוף הכנתי סינטה צרובה עם פטריות שימג'י קטנות ושיטאקי עם רוטב יין ושוקולד.יאם יאם.

 לקינוח,פרוסת חלה עבה שטבלתי בשמנת וסוכר,צרבתי על מחבת וסחטתי עליהם תפוז ליצירת קרמל תפוז.קרם פטיסייר,תותים טריים,פילה תפוז ובננות מקורמלות השלימו את התמונה .השלימו את התמונה והארוחה, לאהובתי שביום זה לפני 8 שנים הצעתי לה נישואין והיא עשתה -לייק!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

בחזרה ליפן

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש