פיצה כל השבוע
גם באינסטגרם-
פיצה טאבון
סטראצ׳טלה
פסטו בזיל תאילנדי
פרמז׳ן מגורר
מתכון-
קילו קמח ( ממליץ על קאפוטו)
4 גרם שמרים
20 גרם מלח
680 מיים קרים
ללוש הכל כ7 דקות, מוסיפים 3 כפות שמן זית ולשים עוד כ4-3 דקות, להתפיח שעתיים, לקפל את הבצק מכל צד פנימה ולמקרר ללילה
למחרת להוציא מהמקרר שעתיים לפני ההכנה ולהכין אותם לכדורים, על משטח חלק, לא על נייר אפייה, להניח מעל ניילון משומן
- לפתוח את הבצק עם קמח סמולינה
- רוטב מכינים עם פחיות עגבניות של mutti, מלח, פלפל, תבלין פיצה/ בזיל, לערבב הכל( בלי בישול)
- אפשר להכין בצק מכל קמח, ממליץ על קאפוטו אדום, המיועד לפיצות או לחמים
- לבדוק חום רצפת האבן בצד לייזר, להסתמך על מד מעלות שיש בטאבון לא רלוונטי, מפני שהוא לא מודד את חום האבן



תגובות