פיצה כל השבוע



גם באינסטגרם-




     פיצה טאבון 

 סטראצ׳טלה

פסטו בזיל תאילנדי

פרמז׳ן מגורר




מתכון-

קילו קמח ( ממליץ על קאפוטו)
4 גרם שמרים
20 גרם מלח
680 מיים קרים

ללוש הכל כ7 דקות, מוסיפים 3 כפות שמן זית ולשים עוד כ4-3 דקות, להתפיח שעתיים, לקפל את הבצק מכל צד פנימה ולמקרר ללילה

למחרת להוציא מהמקרר שעתיים לפני ההכנה ולהכין אותם לכדורים, על משטח חלק, לא על נייר אפייה, להניח מעל ניילון משומן

- לפתוח את הבצק עם קמח סמולינה 
- רוטב מכינים עם פחיות עגבניות של mutti, מלח, פלפל, תבלין פיצה/ בזיל, לערבב הכל( בלי בישול)
- אפשר להכין בצק מכל קמח, ממליץ על קאפוטו אדום, המיועד לפיצות או לחמים
- לבדוק חום רצפת האבן בצד לייזר, להסתמך על מד מעלות שיש בטאבון לא רלוונטי, מפני שהוא לא מודד את חום האבן⁩



 

תגובות

רשומות פופולריות